Tampereen Huoneistohotelli MN
suomeksi  |   In English

Vuokrausehdot


1. Vuokranantaja

Tampereen Huoneistohotelli MN
y-tunnus 2320067-0
Kyttälänkatu 4, 33100 TAMPERE

2. Vastaanotto

Kyttälänkatu 4, 33100 TAMPERE
Aukioloajat: Ma – Pe 10.00 – 16.00 tai sopimuksen mukaan

3. Yhteyshenkilö

Marja Nurmisto
puhelin 050 5659 150
sähköposti info@tampereenhuoneistohotelli.fi

4. Pankkiyhteys

Lanneveden Paikallisosuuspankki
Uuraistentie 1132, 41270 LANNEVESI
IBAN: FI92 2476610 20003061, BIC/Swift: POPFFI22

Huoneistohotelli MN hyväksyy myös Visa ja MasterCard luottokortit maksuvälineinä. Turvallisuussyistä älä koskaan lähetä korttitietoja sähköpostilla.


5. Vuokralainen

Vuokrasopimuksen mukainen vuokralainen on asiakas, jonka nimi on Tampereen Huoneistohotelli MN:n kirjoittamalla laskulla.

6. Asukas

Sisäänkirjautumisen yhteydessä täytetään Vastaanottolomake, johon kirjataan asukkaan tiedot. Huoneisto on vuokrattu sovituksi ajaksi niin monelle asukkaalle kuin varaus on tehty. Huoneistossa ei saa majoittaa ylimääräisiä henkilöitä. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.

7.

8. Vuokra-aika

Vuokra-aika alkaa vuokrauskauden ensimmäisenä päivänä klo 15.00 tai sopimuksen mukaan ja vuokra-aika päättyy vuokrauskauden viimeisenä päivänä klo 12.00 tai sopimuksen mukaan. Kello 17.00:n jälkeen tapahtuvasta sisäänkirjautumisesta veloitamme 7 € lisämaksun. Minimi vuokrausaika on kaksi vuorokautta.

9. Vuokra

Vuokrahinta sovitaan aina etukäteen ja sopimus astuu voimaan kun vuokra on maksettu kokonaisuudessaan. Muistathan mainita laskun numeron maksaessasi. Hinnaston hinnat ovat kahdelle hengelle ja sisältävät ALV:n jos toisin ei mainita. Lisähenkilöistä veloitetaan erikseen. Tampereen Huoneistohotelli MN varaa oikeuden laskuttaa asiakkaan luottokorttia tai muuten periä ylimääräiset kulut.

10. Vuokratakuu

Vuokra maksetaan aina etukäteen, pitkissä vuokrauksissa voidaan sopia kuukausimaksuista, jotka maksetaan aina etukäteen. Tarvitsemme asukkaan luottokorttitiedot sisäänkirjautumisen yhteydessä. Mikäli asukkaalla ei ole luottokorttia hyväksymme myös 300€ käteistakuun. Takuu palautetaan asukkaalle kun vuokra-aika päättyy ja asunto on tarkastettu henkilökuntamme toimesta.

11. Peruutus

Peruutuksista hyvitämme 50 % vuokrahinnasta, jos peruutus on tehty vähintään 14 vuorokautta ennen vuokrauskauden alkua. Muussa tapauksessa pidätämme koko summan. Jos asukas lähtee huoneistosta ennen vuokrakauden päättymistä, ei käyttämättömästä vuokra-ajasta anneta hyvitystä.

12. Hallintaoikeus

Hallintaoikeus siirtyy vuokralaiselle vuokra-ajaksi kun vuokrasumma on maksettu kokonaisuudessaan. Huoneistohotellin edustajalla on oikeus tulla huoneistoon ennaltailmoittamatta.

13. Tupakointi

Huoneistot ovat savuttomia, tupakointi ei ole sallittu missään huoneistotalojen sisätiloissa, mukaanlukien hissit ja rappukäytävät. Tupakanhajun poistamisesta veloitamme 300 € maksun.

14. Siisteys

Vuokralainen vastaa huoneiston siisteydestä. Jokaisessa huoneistossa on siivoukseen tarvittavat välineet ja vuokralainen voi halutessaan ottaa lisämaksusta viikkosiivouksen osaksi vuokrasopimusta. lakanoiden ja pyyhkeiden vaihto kerran viikossa kuuluu vuokrasopimukseen. Huoneistoja ei saa tuulettaa porraskäytävään. Vuodevaatteet, vaatteet, yms. tuuletetaan ainoastaan niille tarkoitetuilla tuuletusparvekkeilla, eikä milloinkaan esim. ikkunasta.

Tiski- ja pesukoneen käytössä tulee noudattaa huoneistossa olevia ohjeita. Koneita ei saa käyttää asukkaan ollessa poissa asunnosta ja mahdollisista vesivuodoista on viipymättä ilmoitettava hotellin edustajalle.Kaikki jätteet ja roskat viedään niille tarkoitettuihin jäteastioihin, jotka sijaitsevat asuinrakennuksen pihalla. WC- ja muihin viemäreihin ei saa laittaa jätteitä, jotka saattavat tukkia tai vaurioittaa niitä (esim. terveyssiteet ja lastenvaipat).

15. Turvallisuus

Oman turvallisuutesi takia ilmoita kadonneesta avaimesta heti Tampereen Huoneistohotelli MN:lle. Avaimen hukkaamisesta veloitamme 500 € sarjoitusmaksun. Huoneistohotelli ei vastaa huoneistoon jätetystä omaisuudesta. Kynttilöiden polttaminen ja tulen teko on kielletty.

Huoneistoissa ei saa häiritä naapureita, erityisesti kello 22.00 – 07.00 on meluaminen kielletty.

16. Erityistä

Kaikki huoneistojen hinnat ovat alkaen-hintoja.

Sopimukseen sisältyy lämpö, vesi, sähkö, normaali jätehuolto, TV-lupamaksu ja langaton laajakaista internetyhteys.

Jos asukkaan huolimattomuudesta, ohjeiden noudattamatta jättämisestä, tai muusta syystä aiheutuu huoneistolle tai kiinteistölle kustannuksia, veloitamme ne asiakkaan luottokortilta tai muulla tavalla.

Tampereen Huoneistohotelli MN:llä on oikeus muuttaa näitä ehtoja ja asettaa muutetut ehdot internet sivuille, jonka jälkeen uutta versiota sovelletaan vuokraussopimuksiin.

Jos joku näiden ehtojen kohta tulee tai julistetaan laittomaksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokevottomaksi mistä syystä tahansa, sellainen kohta erotetaan muista ehdoista ja katsotaan poistetuksi.

Jos Tampereen Huoneistohotelli MN laiminlyö tai viivästyy tämän sopimuksen mukaisen velvollisuutensa suorittamisesta tai oikeutensa käyttämisestä, laiminlyönti tai viivästys ei merkitse siitä tai mistään muustakaan velvollisuudesta tai oikeudesta luopumista.

Asiakas toteaa olevansa tietoinen siitä, että osapuolten ennen sopimuksen solmimista esittämät lausumat eivät tule osaksi vuokralaisen ja Tampereen Huoneistohotelli MN:n välillä solmittua sopimusta, ellei lausumia ole erikseen hyväksytty osaksi vuokrasopimusta.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Asiakas sitoutuu tunnustamaan suomalaisen tuomioistuimen toimivallan, joka ei kuitenkaan ole yksinomainen.

Huoneisto vuokrataan siinä kunnossa ja varusteissa kuin se on sopimuksentekohetkellä ja kuvattu Tampereen Huoneistohotelli MN:n sivuilla www.tampereenhuoneistohotelli.fi

17. Internet sivut

Internet sivujen sisältö sekä niillä olevat aineistot ja tiedot esitetään internet sivuilla “sellaisina kuin ne ovat”. Käyttäjä vastaa ja kantaa riskin internet sivujen ja internet sivuilla olevien tietojen käytöstä.

Siinä laajuudessa kuin soveltuva laki sallii, Tampereen Huoneistohotelli MN ei ota vastatakseen mistään menetyksistä tai vahingoista, joita syntyy internet sivujen tai niiden sisällön selaamisen, käyttämisen tai esittämisen yhteydessä, johtuipa menetys tai vahinko epätarkkuudesta, virheestä, laiminlyönnistä tai mistä tahansa muusta syystä tai olipa vahingon syy Tampereen Huoneistohotelli MN:n, sen työntekijöiden, agenttien tai minkä tahansa muiden henkilöiden tai yritysten puolella.

Internet sivujen sisältöä suojaavat kansainväliset tekijänoikeuslait ja muut immateriaalioikeudet. Tampereen Huoneistohotelli MN ja kolmannet lisenssinantajat omistavat nämä oikeudet. Internet sivuilla mainitut tuote- ja toiminimet voivat olla niiden omistajien tavaramerkkejä, palvelumerkkejä tai liikenimiä.

Toimisto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10.00-16.00. Otathan huomioon, että toimiston aukioloaikojen ulkopuolella saapuvilta asiakkailta veloitetaan lisämaksu.

Tampereen Huoneistohotelli MN

Marja Nurmisto

Takaisin